Projectleider-Ruimtelijke Ontwikkeling Vlissingen

Vlissingen
Reageer voor 17 november 2023
36 uur p/w
124 per uur

Deze opdracht is verlopen, reageren kan niet meer. 

Functie- omschrijving

Wonen in Vlissingen is wonen in een stad aan zee, met bijna 45.000 inwoners. De gemeente Vlissingen bestaat uit 5 woonwijken en de kernen Oost-Souburg en Ritthem. De gemeente biedt ruimte, natuur, strand, een rijke historie, een levendig centrum en een diversiteit aan voorzieningen.

Voor onze klant Gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een: Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Een afwisselende rol als Projectleider Ruimtelijke Ontwikkelingen waarin je verantwoordelijk bent voor de realisatie van de vele stedelijke ontwikkelingsprojecten die de gemeente Vlissingen rijk is.

Ben jij vooral een technisch projectleider, en planmaker of een onderhandelaar? Of ben je nog groeiend in je rol als projectleider? Door de grote variatie in werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden is er altijd volop ruimte om tot een passend takenpakket te komen.

Waar kom je te werken?

De gemeente Vlissingen is een maritieme stad in hart en nieren en wordt gekenmerkt door de havens, handel, industrie en studenten. Het stadsstrand en de boulevards trekken ieder jaar veel toeristen. De gemeente telt bijna 45.000 inwoners en is volop in ontwikkeling. Met regionale, nationale en internationale partners wordt er flink gebouwd aan de stad door diverse grote en uitdagende projecten te realiseren zoals het Stationsgebied, het Scheldekwartier, de Boulevards, de Kenniswerf en de Wind in de Zeilen projecten. De zee, het strand en de boulevards liggen op ca. 250 meter afstand van je werkplek. Mocht je het willen, kun je de werkdag met een frisse duik beginnen.

De gemeentelijke organisatie wordt getypeerd als innovatief, toekomstgericht, no-nonsense, transparant, samenwerken en divers. De organisatie bestaat uit de directies Bedrijfsvoering & Dienstverlening en Ruimte & Samenleving. Als Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling ben je werkzaam binnen de directie Ruimte & Samenleving binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling waar ongeveer 35 collega’s samenwerken aan diverse grootstedelijke vraagstukken.

CV-eisen
Graag ontvangen we in de persoonlijke motivatie een onderbouwing waaruit blijkt dat de kandidaat over de gevraagde competenties beschikt.

Honorarium
Max. Tarief is €124,-
(Democracy Agency brengt 5,- euro per uur in rekening aan de winnende freelancer)

Duur
Tot 31 mei 2024

Uren
36 uur per week

Regio
Vlissingen

Uren
36 uur per week

Optie tot verlenging
Ja

Opleidingsniveau
HBO

Planning
Deadline 17 november 2023 om 09:00

Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.