Communicatieadviseur-Communicatie & Participatie Vlissingen

Vlissingen
Reageer voor 15 november
36 uur p/w
90 per uur

Deze opdracht is verlopen, reageren kan niet meer.

Functie- omschrijving

Wonen in Vlissingen is wonen in een stad aan zee, met bijna 45.000 inwoners. De gemeente Vlissingen bestaat uit 5 woonwijken en de kernen Oost-Souburg en Ritthem. De gemeente biedt ruimte, natuur, strand, een rijke historie, een levendig centrum en een diversiteit aan voorzieningen.

Voor onze klant Gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een: Communicatie adviseur

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat je communicatieve eigenschappen fantastisch moeten zijn. Die zet je onvermoeid in om te adviseren, om samen te werken en te sparren, maar ook om communicatie- en participatieplannen te maken en voor de uitvoering ervan te zorgen. Hiervoor ontwikkel je ook de middelen waarmee dat volgens jou moet gebeuren. Je voelt je thuis op participatiegebied en weet de juiste tools in te zetten voor het grootste effect.

Op basis van goede probleemanalyse en gevoel voor wat er politiek-bestuurlijk en zowel intern als extern speelt, sluit jij met jouw advies naadloos op alle vraagstukken aan. Hierbij stel je de wensen en doelen van collega’s of bestuurders centraal. Proactief en zelfstandig ga je hiermee aan de slag. Het adviseren doe je over de projecten die in je takenpakket zitten, maar ook over beleidsontwikkelingen en voorstellen voor het college.

Verder laat je een goede indruk achter bij onze perscontacten en onderhoud je het contact passief, maar ook actief. Maar als communicatieadviseur in hart en nieren, doe je dat natuurlijk met al je contacten, intern én extern!

CV-eisen
Graag ontvangen we in de persoonlijke motivatie een onderbouwing waaruit blijkt dat de kandidaat over de gevraagde competenties beschikt.

Honorarium
(Democracy Agency brengt 5,- euro per uur in rekening aan de winnende freelancer)

Duur
Tot 1 juli 2024

Regio
Vlissingen

Uren
36 uur per week

Optie tot verlenging
Ja

Opleidingsniveau
HBO

Planning
Deadline 15 november 2023 om 09:00

Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.