Communicatieadviseur Projecten Fysiek Domein Kampen

Gemeenten Kampen
Reageer voor 29 februari 2024
32-36 uur p/w
Onbekend per uur

Deze opdracht is verlopen, reageren kan niet meer. 

Opdracht

Wil jij gemeente Kampen helpen te communiceren met inwoners, partners en andere belanghebbenden rond diverse projecten in de fysieke leefomgeving? Ben jij een ondernemende aanpakker, met gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen? Kun jij met communicatie het verschil maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Gemeente Kampen zoekt een tijdelijke

Communicatieadviseur Projecten Fysiek Domein
32-36 uur per week tot en met 31 december 2024

Algemene informatie
Gemeente Kampen staat de komende jaren voor flinke uitdagingen op het gebied van wonen, zorg, duurzaamheid en veiligheid. Thema’s die vragen om een goede communicatie met inwoners, partners en andere belanghebbenden. Het team communicatie verzorgt, samen met de vakinhoudelijke collega’s, de interne en externe communicatie voor de organisatie en het bestuur van de gemeente Kampen. Het team bestaat uit 12 medewerkers: 8 adviseurs en 4 ondersteuners.

Wat ga je doen?
Als communicatieadviseur projecten versterk je zowel het team Projecten als het team Communicatie. Vanuit een omgevingsbewuste houding adviseer en ondersteun je collega’s op het gebied van een flink aantal projecten in het fysieke domein (bouwen, wonen, mobiliteit) en ben je voor hen sparringpartner.

Een greep uit de onderwerpen:
Je adviseert de opdrachtgever, projectleider en projectteam over de communicatie over verschillende projecten in het fysieke domein waar jij bij betrokken bent.
Je coördineert de uitvoering van de projectcommunicatie en neemt ook uitvoerende communicatietaken voor deze projecten voor je rekening.
Je draagt bij aan de verbetering van de communicatieprocessen, -kanalen en producten met aandacht voor de rol van participatie bij jouw projecten.
Bij voorkeur heb je ervaring met (project)communicatie over gebiedsontwikkeling, nieuwbouwprojecten en infrastructurele projecten.

Over de gemeente Kampen
Kampen is een gemeente die volop in ontwikkeling is en groeit. Het is hier goed wonen, werken en verblijven met een mooie balans tussen gebouwen, groen en water. Tegelijk staan we voor grote opgaven: dat iedereen kansrijk opgroeit en meedoet, het versnellen van de woningbouw, de transitie van economie en landbouw, bereikbaarheid en de energietransitie.
De gemeente Kampen heeft met haar 55.000 inwoners en zo’n 500 medewerkers een mooie omvang. Groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om iedereen persoonlijk te kennen. Dat vinden we ook belangrijk in Kampen.
Professionaliteit en het verlenen van optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven staat centraal. In Kampen werken we resultaatgericht, op basis van vertrouwen.

Mooie opdracht
ZZP/detachering

Honorarium
Standaard tarief.
(Democracy Agency brengt 5,- euro per uur in rekening aan de winnende freelancer)

Duur
14-03-2024 tot 31-12-2024

Optie tot verlenging
Ja, twee keer een half jaar.

Uren per week
36 uur

Opleidingsniveau
HBO

Regio
Overijssel

Werkwijze
De opdracht wordt uitgevoerd op de volgende werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag.
Hybride mogelijk in overleg.

Verloopt op
29 februari 2024

CV
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina’s A4.

Planning

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 8 maart tussen 9:00 en 15:00 uur.

Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.