Communicatieadviseur Woningbouw De Ronde Venen

De Ronde Venen
Reageer voor 8 november 2023.
16 tot 20 uur uur p/w
Onbepaald per uur per uur

Deze opdracht is verlopen, reageren kan niet meer. 

Organisatie
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente De Ronde Venen. Een groene oase in een waterrijk gebied met acht kleurrijke dorpen, waar zo’n 45.000 mensen met plezier wonen en werken.
In Mijdrecht staat het gemeentehuis. De thuishaven van ruim 300 hardwerkende en betrokken collega’s. ‘Samen voor elkaar’ echoot door de gangen. Het is de essentie van de organisatieontwikkeling die onze organisatie toekomstbestendig maakt.

We hebben grote opgaven, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, woningbouw, klimaatadaptatie, energietransitie en een circulaire en inclusieve economie. Deze ambities maken we waar door een intensieve samenwerking met collega’s van alle teams, onze inwoners, partners in de gemeente, het college en de raad.

Opdracht
Het Rijk stelt subsidies beschikbaar voor het versnellen van Woningbouwprojecten sinds eind 2022. Ook in gemeente De Ronde Venen zijn er verschillende projecten waar we snel maar zorgvuldig willen bouwen.
Als Communicatieadviseur Woningbouwprojecten wordt je toegevoegd aan het cluster Communicatie maar sta je ook met één been in het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vastgoed. Je schakelt met beide teams, maakt persberichten, houdt de portefeuillehouder op de hoogte en organiseert bijeenkomsten voor bewoners. Ook geef je communicatieadvies rondom woningbouwbeleid en vastgoed zaken.
De ervaring in het afgelopen jaar leert dat het werk rondom woningbouw pieken en dalen kent. Enige mate van flexibiliteit, ook in de avonduren (bewonersbijeenkomsten), is nodig om deze opdracht goed in te vullen.
De gemeente De Ronde Venen maakt gebruikt van de subsidieregeling versnelling woningbouw van de provincie Utrecht. De subsidie wordt aangevraagd op basis van de aangeboden inschrijvingen. De definitieve gunning kan daarmee pas plaats vinden nadat de subsidie is verleent.

Mooie opdracht
ZZP/detachering

Honorarium
(Democracy Agency brengt 5,- euro per uur in rekening aan de winnende freelancer)

Duur
12 maanden

Optie tot verlenging
2 maal 2 maanden

Uren per week
16 tot 20 uur

Opleidingsniveau
HBO

Regio
Noord-Holland

Werkwijze
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Verloopt op
Woensdag 8 november 2023

CV
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Planning
De online gesprekken zijn gepland op maandag 13 november 2023 tussen 11.00 uur en 13.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 10 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.