Strategisch communicatieadviseur DAS Twente

DAS Twente
Reageer voor 15 januari 2024
24 uur p/w
onbepaald per uur

Deze opdracht is verlopen, reageren kan niet meer. 

Functie

Een goede relatie valt of staat met de juiste communicatie. Dat geldt zeker voor Noaberkracht Dinkelland Tubbergen, de ambtelijke organisatie waar we niet werken vóór onze inwoners, maar vooral samen mét hen. Dat geldt ook voor Team Communicatie. Bij ons gaat het niet alleen om het opleveren van gelikte communicatieplannen, flitsende flyers en keurig opgestelde persberichten, maar vooral om het contact. Om het onderhouden en versterken van de relatie tussen inwoners en gemeente. Wij ondersteunen onze bestuurders en collega’s, maar ook onze inwoners in het communiceren van hart tot hart. Voor het organisatieonderdeel Bestuurs- en Managementondersteuning, team Communicatie zoeken wij een enthousiaste strategische communicatie adviseur.

Wie zijn wij?
Wij zijn Noaberkracht Dinkelland Tubbergen. Een zakelijke, ondernemende en betrokken organisatie van twee gemeenten die waardevolle en duurzame effecten voor de samenleving wil bereiken. Onze samenleving heeft een grote ambitie en dit willen we graag ondersteunen. Noaberkracht is een organisatie met ongeveer driehonderdvijftig medewerkers.

De afdeling Bestuurs- en managementondersteuning adviseert het bestuur en het management op de terreinen Financiën, Human Resource Management en Communicatie. Ons team bestaat uit drie communicatieadviseurs en vier communicatiemedewerkers. Samen ondersteunen we de colleges van beide gemeenten, de interne organisatie, maar soms ook onze inwoners in alles op het gebied van communicatie. We hebben allemaal onze eigen projecten, maar helpen elkaar waar dat maar even mogelijk is. We werken hard, maar hebben ook veel plezier met elkaar. Naast serieuze gesprekken over ons werk, is er ook ruimte voor voetbal en nieuwe schoenen.

Aantal uur
24 uur

Duur
12 maanden

Aanvang
01-02-2024

Verlenging
Ja maximaal 1 jaar.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Mooie opdracht
Detachering/zzp

Honorarium
(Democracy Agency brengt 5,- euro per uur in rekening aan de winnende freelancer)

Opleiding niveau
HBO/WO

Regio
Twente

Planning
Vragen kunnen worden ingediend tot dinsdag 9 januari 17.00 uur
Aanbiedingen kunnen worden ingediend tot maandag 15 januari 9.00 uur

Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.