Uitvoerend Projectleider Participatietraject Duurzame Opwek

Wijk bij Duurstede
Duurzaamheid
8 tot 24 uur uur p/w
zelf te bepalen bedrag per uur

Deze opdracht is verlopen, reageren kan niet meer.

Als uitvoerend projectleider voor het participatietraject duurzame opwek draag je bij aan de ambitie van gemeente Wijk bij Duurstede om in 2030 energieneutraal te zijn en in 2050 klimaatneutraal. Dit doe je door sturing te geven aan een grootschalig participatietraject waarin we bij inwoners, ondernemers en organisaties ophalen wat de waarden, kansen, mogelijkheden, overwegingen en zorgen zijn van mogelijke duurzame energiesystemen. Als uitvoerend projectleider omvatten jouw verantwoordelijkheden onder andere:

  • Opstellen van een gedetailleerd uitvoeringsplan voor het participatietraject op basis van het vastgestelde plan van aanpak.
  • Afstemmen van plannen, acties en voortgang met het projectteam en een extern communicatiebureau dat ons begeleidt in dit traject.
  • Zorgen dat partijen hun opdrachten uitvoeren in overeenstemming met het bestaande plan van aanpak en het projectvoorstel voor het participatieproces.
  • Duidelijke taakverdeling en bijspringen waar nodig, zodat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt.
  • In samenwerking met de programma manager duurzaamheid, strategisch advies geven aan de wethouders Duurzaamheid en Participatie en de gemeenteraad over de voortgang van het proces. Je bent in staat om behaalde mijlpalen op een effectieve manier te presenteren.
  • Je waardeert samenwerking en netwerken en begrijpt het belang van het betrekken van de verschillende stakeholders voor een succesvol participatieproces. Het is een pluspunt als je ook inhoudelijk kunt bijdragen aan de discussies.
  • Je streeft naar meetbare resultaten die een duidelijk beeld geven van de waarden, kansen, mogelijkheden, overwegingen en zorgen in de samenleving.

Na oplevering van deze eerste uitkomsten breekt een nieuwe fase aan waarin bepaalde technieken verder zullen worden onderzocht.

Mooie opdracht
ZZP/detachering

Honorarium
Zelf te bepalen bedrag per uur
(Democracy Agency brengt 5,- euro per uur in rekening aan de winnende freelancer)

Duur
8 maanden

Optie tot verlenging
Mogelijk

Uren per week
8 tot 24 uur

Opleidingsniveau
HBO

Regio
Utrecht

Werkwijze
De opdracht wordt vervuld vast op maandag, dinsdag en donderdag en de resterende dagen zijn flexibel inzetbaar over de woensdag en/of vrijdag. Voor deze rol is het noodzakelijk om minimaal 50% van de tijd op kantoor aanwezig te zijn. Ook is af en toe beschikbaarheid in de avond vereist in verband met bewonersavonden.

Verloopt op
Woensdag 16 augustus 2023

CV
Maximaal 5 pagina’s

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op maandag 21 augustus 2023 van 11.00 uur tot 13.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 18 augustus 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.