Gebiedsontwikkelaar in de gemeente Zwartewaterland

Zwartewaterland
Democratisering
16 uur uur p/w
onbepaald per uur

Deze opdracht is verlopen, reageren kan niet meer.

Organisatie
Beleef de Gemeente Zwartewaterland
De gemeente Zwartewaterland bestaat uit 3 kernen en een mooi buitengebied. Genemuiden staat bekend om zijn grootschalige tapijtindustrie van internationale allure. Hanzestad Hasselt kent een rijke en eeuwenoude historie. Zwartsluis heeft veel watersport en scheepsbouw en fungeert als toegangspoort naar Nationaal Park Weerribben-Wieden. Zwartewaterland is dus een bedrijvige én een groene gemeente, prachtig gelegen aan het Zwartewater. Belangrijk daarbij is het behoud van evenwicht tussen economie en ecologie. Kenmerkend is verder het respect van de mensen naar elkaar en de betrokkenheid van de gemeenschappen bij onze samenleving.

Bij de gemeente Zwartewaterland werken we met ongeveer 170 mensen. Het is overzichtelijk, persoonlijk en collegiaal. Samen creëren we de beste ondersteuning voor onze inwoners, door breed te denken op een kleinschalige manier en altijd met een passende oplossing. Daarvoor maken wij ons hard. Onze kernwaarden zijn: participatief, integer, integraal en kwaliteitsgericht.

Onze organisatie kent weinig hiërarchie en veel korte lijnen. Als medewerker van Zwartewaterland draag je grote verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd om buiten vakspecialistische kaders te denken. Daarbij hanteren we vanzelfsprekend moderne arbeidsvoorwaarden.

Vanuit ons kantoor in Hasselt, aan de rand van de binnenstad, ben je binnen 10 minuten op de A28. Prima bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Zwolle, Meppel en Kampen.

Opdracht
Verantwoordelijk voor het opstellen van een integrale gebiedsvisie voor 1 van onze kernen. Het organiseren en vorm geven aan een uitgebreid participatieproces met alle betrokkenen uit het gebied. De raad en het bestuur meenemen in het proces en de visie. Intern en extern (waterschap, provincie etc)  betrokkenen meenemen. Zorgen dat er een integrale gebiedsvisie politiek wordt vastgesteld. De toegepaste werkwijze zo ontwikkelen en verfijnen dat deze voor andere kernen ook toegepast kan worden.

Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.